dev1

"Ibland upptäcker jag faktiskt att saker jag har fantiserat ihop finns på riktigt. Eller i alla fall nästan på riktigt." » Läs intervjun med Maria Engstrand

 
Välj söksätt
  • Barnensbibliotek
  • Webb
Search
 

Läs om författare och illustratörer (klicka på första bokstaven i efternamnet):

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Lene Kaaberbøl har skrivit serien om Skämmerskans dotter och serien om Katriona som börjar med Silverhästen men också hästböcker för bokklubben Pollux och 5 böcker om tjejerna i W.I.T.C.H.

Läs mer om Lene »

"Efter ett par misslyckad försök med att åka på seglarläger for jag tretton år gammal på mitt första skrivarkollo. Det var underbart."

Läs mer om Ylva »

"Ibland när det går trögt med skrivandet och ingenting känns bra, brukar jag fantisera om att jag blir intervjuad i en massa tv- och radioprogram för att jag har skrivit en alldeles fantastisk bok. Då brukar det genast gå lite bättre."

» Läs mer om Katarina Kieri

Niklas Krog föddes som lillebror till Jens i Lund år 1965. 1972 flyttade hela familjen till Stockholm, till ett område som heter Alvik. En stor blyghet gjorde att Niklas till en början begravde sig i böcker, sedan lurade en kompis med honom på en basketträning med Alvik...

Läs mer om Niklas Krog »

"Jag är född 1951 och har bott nästan hela mitt liv i Göteborg."

Läs mer om Catarina Kruusval »

Effie Karabuda

Effie Karabuda skriver om spel på Aftonbladet.se men har också intervjuat en mängd spelare, designers, animatörer, programmerare... i boken Gamer.

Läs intervjun med Effie  »

Länkar till författare på K

Sheba Karim

Jonas Karner

Åsa Karsin

Janina Kastevik

Marilyn Kaye (eng)

 

Fiona Kelly pseudonym för Sue WelfordJenny Oldfield ochMichael Coleman (eng)

Desirée Kemi-Wikzén

Penny Kendal (eng)

Ally Kennen  (eng)

-1